Browse By

Ismét Radio OP Open Air

A Felsőpulyai járás, és ezzel a térség egyetlen többnyelvű, reklámmentes, és nyitott rádiója ismét OPEN AIR koncertekkel jelentkezik, ezalkalommal Lékán (Lockenhaus), a strandon. A fellépők között megtalálható a szabadbárándi (Großwarasdorf) eredetű Turbokrowodn, akik Črni oči című dalukkal 2. helyet értek el az idei SongChallenge tehetségkutatón, a Pair o’ Dice, akik egyedüli magyar zenekarként lépnek fel a rendezvényen, és ez lesz számukra az első fellépés Magyarországon kívül, ők nyerték egyébként 2013-ban az Add Elő Magad nevű tehetségkutatót, idén pedig a Sop-Rockot is. Fellép még a Coffeeshock Company is, akikről leginkább azt lehet elmondani, hogy Közép-Burgenland büszkeségei, Európaszerte koncerteznek, felléptek már többek között a Sziget fesztiválon is. Emellett a KUGA interkulturális központ pop-rock workshopjának résztvevői, a Black Cloud Rising, illetve a Rock Stuff zenekarok is fergeteges koncerttel készülnek, érdemes lesz kilátogatni a helyszínre. A BELÉPÉS INGYENES!

A DÁTUM: 2015.08.22. Szombat, este 6 óra.

A HELYSZÍN: Schwimmbad Lockenhaus – 7442 Lockenhus (Léka), Wiener Straße 75. (rossz idő esetén: Gemeindehalle Lockenhaus)

Figyelem! Discobus közlekedik Felsőpulya (Oberpullendorf) és Léka (Lockenhaus) között, melyet oda-vissza összesen 2€-ért lehet igénybe venni.
indulás Oberpullendorf (Kirche) megállóhelyről: 20:38
indulás Lockenhaus Zentralschule megállóhelyről: 01:25

FACEBOOK ESEMÉNY: https://www.facebook.com/events/717529395025447/
98,8 Radio OP weboldala: http://www.radioop.at/
Daráló Radio Show Facebook oldala: http://facebook.com/daraloradio