Browse By

Két irányból közelít a Coca-Cola kamion

Idén is turnéra indul a Coca-Cola kamion, Magyarországon, és Ausztriában egyaránt. Bár Sopront egyik sem érinti, a közelbe eljön mindkettő, méghozzá Rusztra, és Fertődre.

WP_20151201_17_41_16_ProSok színes program, és eszem-iszom várja a látogatókat mindkét helyszínen. Ruszton december 10-én csütörtökön, 17 órától a Fő utcán (Hauptstraße) parkol le a kamion, ahol mágikus parádét és karácsonyi történeteket élhetnek át a látogatók, illetve lehet majd szelfizni a mikulással, méghozzá egy mézeskalácsházban, de persze mindenféle Coca-Cola merchandise cuccokat is lehet majd vásárolni. Hasonló dolgokat lehet majd átélni Fertődön is, egy héttel később, december 17-én, az Alakuló téren, ahol a fentiekhez hasonló felhozatallal, illetve még Kovácsovics Fruzsina interaktív gyermekműsorával, valamint Takács Nikolas és Wolf Kati koncertjével is találkozhatunk.

A ruszti állomás Facebook eseménye

A fertődi állomás Facebook eseménye

Ezen felül a Coca-Cola és a Vodafone (a kamiontól független) akciója is érdekes lehet egyesek számára, ugyanis aki egy 0,33-as colát vásárol, 50MB internetet kap a Vodafone -tól (illetve egyéb nyeremények is vannak még). Apró szépséghiba, hogy csak naponta 3 ilyet lehet felhasználni, és azt az adatforgalmat azon az adott napon kell elhasználni. Erről bővebb infó itt: www.cokestream.hu

WP_20151201_17_49_10_ProA nem szabvány méretű palackokat azonban nem tudom megbocsájtani…