Lakattal az örök szerelemért! Sopronban is Szerelemfa!

Browse By

Végre Sopronban is van Szerelemfa! Sopron Önkormányzata, a VOLT Fesztivál szervezői és a randivonal.hu jóvoltából elérkezett hozzánk is ez az Európában egyre népszerűbb kezdeményezés, ahol a szerelmesek jelképesen egy lakattal pecsételhetik meg kapcsolatukat, jelezvén, hogy összetartozásuk örök. A Tűztorony tövében, az Előkapu sétányon található Szerelemfát körülölelő „kerítést”- ami egy volt soproni diák, Ferencz Norbert alkotása – remélhetőleg egyre több lakat díszíti nemsokára. A történelmi belvárosban igazán remek helyszínt találtak ennek a népszerű kezdeményezésnek, hiszen a sétány igazán romantikus környezetben található, ahol akár randevúzni is lehet. Szerelemre fel 😉

Dr. Fodor Tamás polgármester a hivatalos avatáson elmondta, hogy az első pillanattól kezdve támogatta a városvezetés ezt a kezdeményezést, hiszen fontos, hogy helyet biztosítson Sopron is a szerelmeseknek arra, hogy megpecsételhessék kapcsolatukat egy szerelemlakattal. Bizonyára a VOLT Fesztivál kapcsán a városunkba érkezők is örömmel látogatják majd meg ezt a helyet, ami akár egy újabb érdekes színfoltja lehet Sopronnak.  A városvezetés igyekszik és minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy helyet adjon a fiatalok igényeinek is és bízik abban, hogy sok szeretettel fogadják ezt a fát és ezzel is  kíván nekik örökké tartó szerelmet.

Stöckert Tamás, Weiler Péter és dr. Fodor Tamás polgármester

Weiler Péter a randivonal.hu tulajdonosa köszöntőjében elmondta, hogy nagy örömmel ajándékozzák a városnak az örök szerelem modernkori jelképének számító szerelemfát, ami már nagy népszerűségnek örvend Pécs és Budapest városában is. A Hűség városa igazán szép helyszínt választott ennek az alkotásnak, ami bizonyára nem csak a helyi pároknak, hanem a turistáknak is sok örömet okoz majd. Bízik benne, hogy a rohanó világunkban, Sopronban is mindenki társra talál, hiszen a szerelem, a boldogság egyik alappillére és mi sem tarthatná jobban azt a pillért, mint egy erős lakat.

Az első lakatot jelképesen Sopron Megyei Jogú Város önkormányzata helyezte el

L.L.ZS.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com