Menü Bezárás

Már karneváli hangulatban – életképek – első nap

Kora délutáni látogatásunk alkalmával már a legtöbb termelői és kézműves faház már hívogatta a látogatókat, estére pedig már tényleg csak a karneválról fog szólni a szombathelyi belváros.  Nyolc órakor kezdődik a hivatalos Karneválnyitó ceremónia, a hagyományokhoz híven a Vesta-templom lángjának meggyújtásával kezdetét veszi a karneváli időszámítás. Ezt követően az Anna and the Barbies áll színpadra, a Téma Parkban pedig 21:30-kor kezdődik a tüzes játék, ahol a tűzvarázslók műsorát az idén 1700 éve született szombathelyi Szent Márton ihlette. A lelátók előtt megelevenedik majd az antik Savaria, háborúk, maga az ördög, és Márton életének számos epizódja. Az egyórás performansz 1600 forintért látogatható, ellenben egy megismételhetetlen élmény részese lehetünk. Az est fénypontja a 22:00-kor az Ismerős Arcok koncert, természetesen a részvétel itt is ingyenes,

(Fotók: KM – munkatársunk. Az oldalon megjelent valamennyi tartalommal kapcsolatos minden jogot a szerzők és a fényképek készítői fenntartanak. Másodközlésük, felhasználásuk előzetes engedélyhez kötött.)

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .