Menü Bezárás

Már zajlik a Sopron Plaza felújítása

A Kisalföld Online június közepén számolt be arról, hogy felújítják a Sopron Plazát. Az új tulajdonos át akarja pozícionálni a bevásárlóközpontot, ami idén egyébként már húsz éves. Hogy jó helyen van-e a központ? Ez egy remek kérdés, érdekes, hogy a város az elmúlt 20 évben pont ebben az irányban nem terjeszkedett (A Wabin kívül), így a shopping center továbbra is a város szélén van. Viszont a 84-es főút közvetlen szomszédságában, ami mind az osztrák, mind a magyar vásárlók szempontjából előnyös.

Az elmúlt évtizedekben sok minden megváltozott a Sopron Plaza életében, volt egy időszak, amikor az üzleteknek körülbelül a fele üresen állt, szerencsére ennek a korszaknak vége. Nemsokára ugyanis itt nyílik meg a Nyugat-Dunántúl illetve Győr-Moson-Sopron megye első Auchan Superstore üzlete, mely a földszintnek szinte a felét elfoglalja (a jelenlegi paraván méretéből ítélve). Új helyre költözik a dm, illetve több másik üzlet is, az emeleten pedig egy új Pepco ruházati üzlet nyitja meg hamarosan kapuit, és feltételezem, nem ez az utolsó változás a közeljövőben.

A Sopron Plaza igen erős a szolgáltatásokban, rengeteg fodrászat, kozmetika, masszőrszalon, mozi, konditerem található itt, de van játékterem, és több étterem is, amit viszont nagyon sajnálok, hogy egyrészt nincs egy nagy húzóerejű gyorsétterem, mint például Burger King vagy Subway, illetve hogy már 6 éve nincs buszjárat sem, amivel el lehetne jutni a bevásárlóközpontba a belvárosból, na majd TALÁN ha megnyílik az Auchan…

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .