Menü Bezárás

Megjelent a Sopron Régió 2017-es eseménynaptára

A Sopron Régió Turisztikai Központ Nonprofit Kft. a hagyományoknak megfelelően idén is elkészítette Sopron város és a környező települések eseményeit összefoglaló kiadványát.

A kiadványból is jól látszik, hogy milyen gazdag térségünk kulturális, zenei, gyerek- és sportprogramokban. Fontos elmondani, hogy ez egy válogatás, próbálták kiemelni a visszatérő, hagyományos, nagy múltú eseményeket, nemzeti ünnepeket, turisztikai szempontból is népszerű rendezvényeket. Az összes esemény részletes programja az év folyamán honlapjukon, a www.turizmus.sopron.hu címen található meg. Az esetleges programváltozások miatt is javasolom felkeresni a weboldalukat vagy utánakérdezni valamelyik információs irodában. A kiadvány online is letölthető.

Fontos számunkra a Sopronba érkező turisták informálása is, ezért az eseménynaptárt különböző kiállításokon, szálláshelyeken, turisztikai szolgáltatóknál valamint más településekre eljuttatva is népszerűsítjük.

Az idei év abból a szempontból különleges, hogy minden soproni lakos postaládájába is eljutattunk belőle. Amennyiben mégsem kapná meg, bátran keresse valamelyik információs irodánkban!

Az utolsó oldalakra egy áttekintő naptárat is elhelyeztek, amelyen be is jelöltek több eseményt.

(Sopron Régió Turisztikai Központ Nonprofit Kft.)

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .