Menü Bezárás

Naponta több ezer ember látja Simicska Lajos elhíresült mondását Sopronban

„Ami az útról nem látszik, az nem is létezik”. Sokan ezt az alapelvet követik, pedig arra nem gondolnak, hogy ami a hátsó kert végében van, az lehet, hogy a vasúti pálya mellett is van közvetlenül. Esetünkben most pár garázsról van szó a Csengery utcában. Erről a garázssorról még 2015-ben írtuk, hogy nem túl ízléses, vagy inkább nem túl kreatív graffitik díszítik a hátulját. Ez azóta mérsékelten változott, kerültek fel újabb művészeti alkotások is, illetve Simicska Lajos örökbecsű mondása: „ORBÁN EGY GECI”.

Annak ellenére, hogy Magyarország bármelyik pontján, különösen Budapesten egy ilyen felirat körülbelül a kikerülése napjának délutánján már el is lenne távolítva, akár latin betűkkel, akár rovásírással, vagy esetleg braille-írással készül. Sopron más, ezt már megtapasztalhattuk, sokmindenben eltér az ország többi részétől. Így maradhat fent évek óta két forgalmas, nemzetközi vasútvonal mellett is ez a felirat, érintetlenül. Ehhez képest például a Táncsics Mihály utcai garázssor szélén már csak ennyi olvasható: ORBÁN EGY ████

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .