Menü Bezárás

Nem az igazi a várkerületi nyilvános WC

A várkerületi nyilvános WC valamiért mindig a kommentelők kereszttüzében van. Vagyis nem pont a WC, hanem az a beton épület, ami az OTP-ház előtt lett felhúzva, és többek között a nyilvános WC-t is magában foglalja. A toalett azonban szintén problémás, de nem a kinézete, hanem az állapota miatt. A mozgássérült/férfi/női WC-kben gyakorlatilag nem lehet kezet mosni, ez csak esetenként működik. Szappan sehol sincs, ahogy a WC papír sem tűnik szériatartozéknak mindegyik illemhelyen. A kézszárító pedig vagy nem működik, vagy csak berreg, de mit is kéne szárítani, ha meg se tudjuk mosni a kezünket. Emellett a férfi WC-ben az ajtózáródást biztosító elektromágneses dolog le van szakadva, az a fal mellett lóg, a mozgássérült illemhelyiségben pedig több mozaikdarabka hiányzik a falról…

Eredetileg 100 forintos, vagy 50 centes érmével lehetett bejutni az illemhelyek valamelyikére, méghozzá éjjel-nappal. Mostanra azonban az érmés megoldás üzemképtelen, a WC-k nyitva vannak, és ingyen használhatóak, VISZONT csak 19 óráig. Ezzel feltételezem azt próbálják megakadályozni, hogy hajléktalanok éjjeli laknak használják a helyiségeket.

Ez is érdekelhet

1 Comment

  1. Rita Csernyin

    Undorító az a beton „épület”!
    Így elcseszni a Várkerületet. Kik engedélyezték ezt?
    Felelősöket megkeresni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .