Menü Bezárás

Nyikos Tivadar: Ellehetetlenítik a soproni sportegyesületeket

Nyikos Tivadar (Jobbik) ma sajtótájékoztatót tartott, melyben a soproni sportegyesületek ellehetetlenítéséről beszélt.

Mint ismeretes, Fodor Tamás polgármester a közelmúltban olyan megdöbbentő döntést hozott, hogy nem járul hozzá ahhoz, hogy az 1900-ban alapított Soproni Football és Atlétika Club – Rövidített néven SFAC 1900, a nevében hangsúlyosabban használhassa a „Soproni” nevet, Soproni FAC 1900 formában.

Dr. Fodor Tamást 2014 októberében 450 fős többséggel választották a soproniak polgármesternek! tab ivermectin 12 mg brand name Mindezen szerény győzelem azonban nem hatalmazza fel őt arra, hogy packázzon a soproni sportegyesületekkel, civil szervezetekkel és polgárokkal!

Felfoghatatlan, és egyben rossz döntést hozott! kilox precio Ma ő határozza meg, hogy ki legyen a soproni, holnap azt is meg fogja mondani, hogy ki lehet magyar!

Ízléstelennek tartom, hogy a Soproni nevet a sajátjaként kezeli. Nem tudott egyetlen ész érvet sem felhozni arra, hogy miért utasította el a klub megkeresését! Az nem elégséges ok, hogy az egyesület társadalmi elnöke Gőbl Gábor jobbikos önkormányzati képviselő. A gyermekek, fiatalok sportolását segítő egyesületek működését pártoktól függetlenül kell garantálnia az önkormányzatnak!

A SFAC 1900 egyesület 120 soproni fiatal labdarúgó sportolása nem lehet párcsatározás áldozata! ivermectin paste for goats tractor supply

Hasonlóan negatív üzenetet küldött az evezős sportokban gyakorlati képzésében részesülő soproni középiskolásoknak, amikor tavaly októberben egyoldalúan felbontotta a Garabonciás Diáksport Egyesülettel a fertőparti evezős bázis használatára kötött szerződést. A város az idei nyáron egyetlen hajóegységet sem tud biztosítani az evezni vágyó soproni gyermekek számára!

Végül a keresztény alapokon nyugvó Fidesznek azt a Jézusi gondolatot üzenem mindazon fiatalok nevében, akiknek a sportolását ellehetetlenítette: amit a legkisebbekkel tesztek, azt velem teszitek! -zárta szavait Nyikos Tivadar.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .