Menü Bezárás

Sosem volt még BILLA ilyen közel a határhoz

A BILLA 2002-ben szűnt meg Magyarországon. Azóta BILLA üzleteket hozzánk közel leginkább Ausztriában és Szlovákiában lehet/ett látogatni. Ez most sem változik, Magyarországon nem lesz újra a REWE csoport ezen üzleteiből, azonban olyan közel kerül a határhoz, mint még soha.

Somfalván (Schattendorf) ugyanis egy BILLA szupermarket építését kezdték meg nemrég, mely a határ egy szegletétől kevesebb, mint 900m-re található majd. A CCM-TV szerint egyébként az új üzlet megépüléséből profitálhatnak Somfalván kívül a szomszédos települések, azaz Lépesfalva (Loipersbach), Sopronkertes (Baumgartem) és Darufalva (Draßburg) is. Szerintem pedig hozzátehetjük még Ágfalvát is, hiszen, ha nem is 900m-re, de közelebb lesz a faluhoz egy szupermarket, mint például a soproni Ágfalvi úti ALDI.

Ennyire van az ALDI Ágfalva központjától:

És ennyire lesz a BILLA Ágfalva központjától (persze csak ha nyitva a határ az autóknak):

Hogy az áruház mikorra készül el, egyelőre nem ismeretes, az viszont biztos, hogy az előtte haladó L224-es út ezen szakaszán egy darabig forgalmi korlátozásokra lehet számítani, például a kanyarodósáv építése miatt.

DSC_1276 (Custom)

 

Ez is érdekelhet

1 Comment

  1. Pingback:Ismét Sopronban a BILLA? Majdnem… – IkvaHír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .