Menü Bezárás

Szereted az erdőt? Akkor miért csinálod ezt?

A Tacsi-árok, és ezzel együtt a Szalamandra-tó a Soproni-hegység egyik kedvelt kirándulóhelye. Horgászni is lehet, itt van a környék egyik legbővízűbb forrása, a Természetbarát forrás is, emellett csend van, jó levegő, és innen indul több turistaút is, a közelben pedig a hegység egyik tájékozódási pontja is megtalálható, a Hétbükkfa. A tó (tavak) mellett jól kialakított esőbeálló, padok, tűzrakóhelyek vannak, ezzel is kedveskedve az erdőjáró embereknek.

Viszont úgy tűnik, ezt nem mindenki tudja értékelni. Kezdjük ott, hogy miért megy valaki spréfestékkel erdőbe? Ennek csak és kizárólag egyetlen oka lehet, mégpedig az, hogy valami feliratot fessen valahova. Már itt problémák vannak, mert miért akar valaki feliratot pont egy erdőben festeni? És főleg: hova? A kérdésre a képek megadják a választ, oda, ahova lehetett. Asztalra, kukára, tájékoztató táblára. Komolyan, erre már nem tudok mit mondani… Mondjuk azok után, hogy több régi kulcsos háznak már csak a hűlt helye van meg, semmin nem csodálkozom.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .