Tour de Voks Sopron

Browse By

Tour de Voks  elnevezéssel látták el azt a Magyar Kerékpáros Klub által indított országos kampányt, ami részeként Sopronban is meglátogatták a polgármesterjelölteket a Bringázz Sopron Egyesület tagjai és követői.

Gőbl Gábor saját kerékpárján gurult a Deák térre

A lelkes kerékpárrajongók hétfő és kedd délután látogatták meg a polgármesterjelölteket.  Mindenhol barátsággal fogadták a kerekeseket, és úgy tűnt, mindenki szívesen meg is ígéri: megválasztása esetén gondol a két keréken közlekedőkre, és fejlesztik a kerékpáros infrastruktúrát.  A jelölteknek egy szakmai tanulmányt – ami segítségükre lehet abban, hogyan lehet költséghatékonyan és gyorsan élhetőbbé tenni egy várost – és Jahn Gehl Élhető városok című könyvét adta át Szücs-Szabó Máté, a Bringázz Sopron Egyesület elnöke.  Elsőként Gőbl Gábor (Jobbik)  fogott filctollat, és ikszelte be rubrikákat. Ezt követően a csapat átvonult Brand Tara független jelölthöz, majd Walter Dezsőhöz (független) és Dr. Fodor Tamáshoz (Fidesz).

Gőbl Gábor, Walter Dezső, Brand Tara és Dr. Fodor Tamás “szavaznak”

A polgármesterjelöltek között e téren nagyszerű egyetértés mutatkozott meg, mindegyikük elfogadta a kidolgozott öt felvetést.

S, mint tudjuk, az ígéret szép szó, ha megtartják, úgy jó, a szervezők megígérték, hogy az esetleges megválasztás és az azt követő ciklusletöltés vége felé újra előveszik a Tour de Voks szavazólapját!

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com