Menü Bezárás

Tükörsima aszfalt a Hidegvízvölgy úton

Vadonatúj aszfaltrétegen közlekedhetnek ezentúl a gépjárművezetők, kerékpárosok, gyalogos túrázók Görbehalom és a Fehér úti tó között, a Hidegvízvölgy úton. A beruházás támogatásáról a soproni közgyűlés május 26-i rendkívüli gyűlésén döntött, mivel az út népszerű, mégis régóta leromlott állapotú volt. A dolgot bonyolította, hogy az útszakasz egyik része Sopronhoz, a másik Ágfalvához tartozik, és a TAEG járművei elég gyakran használják.

Nyíl egyenes, tükörsima aszfaltút:

IkvaHír: DSC 2706 (Custom) - indafoto.huÉpp ezért közösen sikerült forrásokat találni, a következő mértékben: Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata: bruttó 14.050.010Ft, Ágfalva Község Önkormányzata: bruttó 5.000.003Ft, Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt.: bruttó 18.637.054Ft. A kivitelezés teljes költsége mintegy 37.687.067Ft volt.

IkvaHír: DSC 2727 (Custom) - indafoto.huA tegnapi sajtónyilvános átadáson Dr. Fodor Tamás, Sopron polgármestere, Dr. Simon István, Sopron alpolgármestere, Táp Lászlóné a körzet önkormányzati képviselője, Mágel Ágost a Városfejlesztési bizottság elnöke, Pék Zsuzsánna Ágfalva polgármestere valamint Dr. Jámbor László a TAEG Zrt. vezérigazgatója vett részt. A most leaszfaltozott útszakasz hossza egéybként 1140 méter, és gyakorlatilag egy körút része, mely Görbehalomtól indul, és Hermesen át Brennbergig tart. Ez azonban nem használható végig gépjárművel, kerékpárosok, gyalogos túrázók azonban gond nélkül közlekedhetnek rajta.

IkvaHír: DSC 2708 (Custom) - indafoto.huSzó esett arról is, hogy a felújítás óta sokan nem megfelelő sebességgel közlekednek az útszakaszon. Tudni kell, hogy egész Görbehalmon, így az útnak ebben az irányában is 40-es sebességkorlátozás érvényes, mivel 40-es zóna van itt.

TELJES KÉPGALÉRIA ITT!

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .