Menü Bezárás

Változott a soproni buszmenetrend

2016. november 7-től (hétfőtől) kezdődően

 az alábbi változások lépnek életbe Sopron helyi autóbusz-közlekedésében.

    • Munkanapokon (hétfőtől péntekig) a Jereván lakótelepről 6.58 órakor, illetve a Csengery utca, Király Jenő utca megállóhelyről 7.20 órakor induló 7B jelzésű autóbuszjáratok helyett a fenti naptól kezdődően 27Y jelzésű körjárat indul a Jereván lakótelep – Lackner Kristóf utca – Bécsi út – Virágvölgy – Aranyhegyi lakópark – Híd utca – Csengery utca – Mátyás király utca – Széchenyi tér – II. Rákóczi Ferenc utca – Táncsics utca – Faraktár utca – Jereván lakótelep útvonalon. (Az autóbuszjárat elsősorban az iskolások utazását segíti a Széchenyi tér és a Táncsics utca környéki iskolákba, azonban a korábbi 7B járatokhoz hasonlóan, a normál utazási feltételekkel és díjszabással bárki által igénybe vehető.)
    • Munkanapokon (hétfőtől péntekig) a Csengery utca, Király Jenő utca megállóhelyről 7.00 órakor induló, eddig 7-es jelzéssel közlekedő autóbuszjárat a fenti naptól kezdődően 27B jelzéssel közlekedik, tehát az Aranyhegyi lakóparkot és Virágvölgyet is érinti, és onnan is közvetlen utazási lehetőséget biztosít iskolakezdésre a Jereván lakótelepi iskolák felé.

(ÉNYKK)

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .