Walter Dezső független jelöltként indul a polgármester választáson!

Browse By

 

A Soproni Hírsztár 2014. 08. 15.-i számában jelent meg az alábbi „politikai hirdetés”, amiről úgy gondolom érdemes nekünk is említést tennünk. A város híreiről és eseményeiről mindig igyekszünk lehetőségeinkhez képest gyorsan beszámolni, és bár a politikával ritkán foglalkozunk, mégis vannak olyan hírek, melyekről az esélyegyenlőség jegyében, pártpolitikától függetlenül bejegyzést készítünk. ( Jellemzően ezeket én követem el! ) Az ilyen jellegű cikkeknek, nem az a lényege, hogy véleményt formáljon, esetleg bárkit is befolyásoljon, a cél ezekkel az, hogy tájékoztassunk, hogy a jelentősebb hírek eljussanak olyanokhoz is, akik esetleg minket választanak városi hírforrásnak. Egyre többen vagytok ezzel így, cikkeink olvasottsági mutatója egyre csak emelkedik és ezt nektek köszönheti kis csapatunk! Köszönjük a bizalmatokat! Köszönjük a visszajelzéseket és a biztatást, az ötleteket és örömmel fogadjuk az építő jellegű kritikákat is, szóval köszönjük, hogy olvastok minket. Na de kanyarodjunk vissza a jelenlegi tartalomhoz! Bizony, jönnek lassan az önkormányzati választások, indul a kampány, elkerülhetetlen, hogy ne legyen napi téma a politika, hiszen valóban Sopron jövője a tét. Ezzel kapcsolatban igyekszünk betartani azt az általunk választott utat, hogy az IkvaHír továbbra is, minden várost érintő jelentősebb hírről, ügyről tudósítson. Igyekszünk egyre több és jobb munkakapcsolatot kialakítani azokkal, akik a Hűség Városáért tesznek és dolgoznak, hiszen fontosnak tartjuk, hogy kommunikálni tudjuk azt, ami a városban történik. Többek között ezért is tartom fontosnak, hogy az alábbi cikket eljuttassuk hozzátok, hiszen egy polgármester jelöltről van szó!

Tisztelt jobboldali, baloldali, független Választópolgárok!
Kedves soproni Lakosok!

 

Walter   Dezső  vagyok.    Sopronban   születtem,   több  szállal   kötődöm  a   városhoz.   A soproniak megbízásából 2002  és 2006 között polgármesterként vezettem  a várost.

Személyes munkám és politikai pályafutásom eddigi tapasztalatai alapján arra jutottam, hogy jó munkát végezni csak csapatban, egymással összefogva lehet. Sopron civil világa erre kiváló példa, ahol együtt tevékenykednek baloldali és jobboldali emberek ( pl: Sopron és Vidéke Ipartestület, Soproni Kereskedelmi és Iparkamara, Soproni Rotary Club, Lions Club Sopron, Perkovátz-Ház Baráti Kör ). Egy politikus, városvezető számára nem az ellentétek generálása, hanem a város polgárainak, azok érdekeinek képviselete a legfontosabb feladat, amely bármilyen egyéni, vagy pártérdeket felülír.
Mind a hétköznapokban, mind egyéb helyzetekben túl sok ütést kell elviselnünk. Éppen ezért, a már oly sokszor bekapott jobb egyenesek és bevitt balhorgok helyett béke jobbot és segítő balt kínálok a választópolgároknak és minden embernek. Mindezt az említett okok miatt független jelöltként teszem. Hívok és várok minden olyan embert, pártot, világnézettől függő és független személyt és szervezetet, aki és ami tenni szeretne Sopronért.

Tegyünk együtt, egymásért, a városért!

Személyes munkám során a szakmaiságot tartom az egyik legfontosabb szempontnak. Új politikai fordulatként a város vezetésében is ezt kívánom hangsúlyozni. Nem a politikai hovatartozás, nem a rokoni, baráti kapcsolatok, hanem a szakmaiság legyen e városban a meghatározó a továbbiakban. Ennek szellemében indulok független jelöltként, és ezt demonstrálandó áll mellettem két független, szakmaiságot képviselő ember. Az ő részvételük az első garancia arra, hogy a város pártpolitikától függetlenül működhessen.
Az  eddigi  szokványos politikai  csatározásoktól eltérően,  nem  kívánok  visszavágni politikai ellenfeleim megnyilatkozásaira. Saját programomról, céljaimról beszélek majd. 
Az együttműködést, az együtt gondolkodást, az összefogást kínálom a vádaskodás, a széthúzás, az egymásra mutogatás helyett!

Tisztelt Választópolgárok! Önöktől is azt kérem, hogy politikai meggyőződésük szerint szavazzanak a képviselő-jelöltekre, de a polgármester választás esetén a voksukat egy pártoktól független polgármesterre tegyék.

Ahogy említettem, jobb egyenesek és bevitt balhorgok helyett béke jobbot és segítő balt kínálok a választópolgároknak és minden emberek!

Függőség és pártharcok helyett függetlenséget és fejlődést!

Walter Dezső
Független polgármester jelölt

 

L.L.ZS.

 

 

 

 

 

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com