Menü Bezárás

A második polgármesterjelölt: Dr. Varga Norbert (független)

Másodikként Dr. Varga Norbert, független jelölt mutatkozott be egy szerdai sajtótájékoztatón, amelyre minket szintén nem hívtak meg.

Dr. Varga Norbert a Cyberpress szerint kiemelte:

Vannak idők, helyzetek, amikor nem szabad megfutamodni! Ma Magyarországon olyan időket élünk, amikor kevesen vállalkoznak arra, hogy a mostani hatalom ellen bármilyen formában is fellépjenek. Különösen igaz ez egy megyei jogú város esetében. Vagyok olyan elszánt, hogy elinduljak az októberi önkormányzati választáson, a Fidesz jelöltjével szemben, szülővárosom érdekében!

Dr. Varga Norbert Sopronban született, 45 éves. Itt érettségizett, majd történelemtanár végzettséget szerzett. Második diplomáját a katolikus teológián szerezte, utána pedig politológusként diplomázott az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán. A Soproni Egyetem Széchenyi István Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskolájában szerzett doktori címet.

2004 óta a Soproni Egyetem oktatójaként tevékenykedik, számos tudományos és ismeretterjesztő írása és előadása érhető el nyomtatott formában és online térben egyaránt. Aktív szervezője volt a Polgári Köröknek és évekig vezette a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének soproni szervezetét, de az országunkban és városunkban zajló események e szervezetekből való távozásához vezettek.

Városunk az elmúlt években az országon belüli népvándorlás célpontja lett, ám erről a mostani városvezetés nem hajlandó tudomást venni. Világossá kell tenni, mekkora most Sopron lakossága, mert csak ennek ismeretében lehet a megfelelő lépéseket megtenni. Egy Fideszes városvezetést ebben az állampárti rendszerben Budapestről irányítanak. Ezt az irányítást vissza kell venni! Most független jelöltként szeretném bebizonyítani a Hűség Városa polgárainak, hogy Budapesttől függetlenül és a rejtett migrációt megállítva újra élhetővé lehet tenni ezt a csodálatos várost és el lehet indítani a 21. századi elvárások és a modernizáció útján!

ÉLHETŐ, OKOS, ZÖLD SOPRONT! – ez Dr. Varga Norbert független polgármesterjelölt jelmondata. 12+1 pontban foglalta össze céljait, ezek hamarosan közzé is lesznek téve. Ezen pontok megvalósításához kéri a soproni polgárok támogatását.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .