Menü Bezárás

A város egyik legkirályabb fejlesztése…

…lehetett volna, de nem egészen így. A Virágvölgyben lakók, itteni telektulajdonosok régóta szerették volna, ha buszjárat közlekedik feléjük is. Ez egészen idáig csak a Virágvölgy, Tercia Hubertus étteremig volt megoldva, oda is csak időnként, az utóbbi menetrendi módosítás óta követhetetlen módon tértek be buszok. Május 1-től ez változik, ugyanis addigra elkészül az új buszforduló a Csőszház dűlőnél.

Persze ez leginkább akkor lenne jó, ha nem a 7-es buszcsaládot terjesztenék ki még erre is, hanem dedikált buszok közlekednének a város legfontosabb pontjai (autóbusz-állomás, GYSEV pályaudvar, esetleg valamelyik bevásárlóközpont, belváros) érintésével. Illetve a Hubertus és a Csőszház dűlő megállók között 1km távolság van, mindenképp szükséges lenne egy közbenső megállóra is, valahol a Scheibel dűlő magasságában.

De ez nem így lesz. A Volánbusz most kiadott közleménye szerint a 7B, 7E, 17, 27B, 27E járatok a Virágvölgyi úton tovább haladva állnak meg az új Csőszház dűlő megállóhelynél is. Közbenső megálló pedig egyelőre biztosan nem lesz. A 7-es buszcsalád járatainak menetrendje egyébként több ponton is módosul május 1-től, ezekről részletes információt itt lehet találni: Sopron – május 1-jétől változás a helyi közlekedésben (volanbusz.hu)

Ez is érdekelhet

2 Comments

  1. Tóth István

    Balatonra eljutni vonattal ngyon nehéz,Györbe át kell száni ha van csatlakozás.Ugyaanakkor Kaposvárról balaton délioldalán Keszhelyen át Györig van menetrend szerinti járat..

  2. Syssi

    Ha csak ülnek a gépekben, és a telefonjukat nyomkodják, vagy csoportos beszélgetés van, ahogy többször is láttam, soha a büdös életben nem fog elkészülni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .