Menü Bezárás

Átépítik a soproni Mekit, jön a Jövő Élménye

Aki gyakran jár a Lackner Kristóf utca környékén, észrevehette, hogy átépítés kezdődött a soproni McDonald’s étteremben. Nem véletlen, ugyanis városunkba is megérkezik a „Jövő Élménye”, amit Kismartonban, Nagymartonban, vagy például Győrben már egy ideje ki lehet próbálni.

De hogy mi is az a „Jövő Élménye” ? Egy korábbi sajtóanyagban így definiálják:

A „Jövő Élménye” éttermi koncepciót olyan jövőbe mutató igények és elvárások hívták életre, amelyek gyökeresen megváltoztatják a mekizés élményét, egyúttal modernizálják a McDonald’s márkát. A fejlesztés legfeltűnőbb elemei az érintőképernyős rendelésfelvevő egységek, az úgynevezett kioszkok, ahol a vendégek a kiválasztott termékeket az igényüknek, elképzelésüknek leginkább megfelelő módon maguk rendelhetik meg, fizethetik ki, illetve bizonyos fokig testre is szabhatják.

Amíg az átalakítás zajlik, értelemszerűen az épület konyháját sem lehet használni. Épp ezért konténerek, és egy food truck került mellé, ahonnan továbbra is kvázi zavartalanul zajlik a kiszolgálás, mind az itt vásárló, mind a házhoz szállítással rendelő vendégek részére. Ugyanakkor a kínálat valamelyest szűkösebb, mint egyébként lenne. A soproni éttermet üzemeltető Clear ’97 Kft. szerint egyébként május elejére készülhet el az étterem felújítása. Várjátok már?

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .