Menü Bezárás

Brutális keréktörők Sopron határában

A 84-es főút különböző szakaszai elég vegyes képet mutatnak, már ami az állapotukat illeti. Van, amit régebben újítottak fel, van, amit a közelmúltban, és van olyan is, ahol csak „tűzoltást”, azaz kátyúzást alkalmaztak az elmúlt évtized(ek)ben. Ilyen a Sopron és Kópháza közötti szakasz is, mely az utóbbi időben eléggé leromlott, és ehhez bizony a jelentős kamionforgalom, meg az M85 építési munkálatait végző nagy teherautók is hozzájárultak. Néhány hete próbálkoztak kátyúzásokkal, ami persze olyan „magyarosan” sikeredett, az eddigi kátyúk most kidomborodnak. Kivéve kettő igen nagyot, amiről ez a cikk szól.

A város határában, a Győr felé vezető oldalon található két növekvő méretű keréktörő életpályáját én is figyelemmel követem, megtapasztaltam, hogy egy kisebb foltozásból hogy lett brutális úthiba. A környéken egyébként az aszfaltot több helyen is felfújták spray-festékkel, ebből arra lehet következtetni, hogy megint lesznek itt javítások. Ám ezen két nagy kátyú körül nincs jelzés, reméljük azért eltüntetik őket is. Persze teljes mértékben egyértelmű, hogy Sopron és Kópháza között újra kéne aszfaltozni az egész főutat, sőt, véleményem szerint a kétszer kétsávosításnak is lenne értelme, márpedig arra most lenne lehetőség, amíg az M85 fel/lehajtó el nem készül…

Egyébként az említett két kátyút én úgy szoktam kikerülni személygépjárművel, hogy jobbra húzódom. Viszont volt, hogy ezt egyesek úgy vették, hogy akkor én engedem őket előzni, és már itt, a várostáblát alig elhagyva húztak el mellettem, pedig én csak nem akartam a kocsi kerekét kitörni.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .