Browse By

Egyre több helyen érhető el a DIGI Mobil a térségben

Magyarország negyedik, saját hálózattal rendelkező mobilszolgáltatója, a DIGI Mobil a nehézségek ellenére egyre inkább terjeszkedik, legutóbb is több, mint 50 új településen vált elérhető a telefon és mobilnet szolgáltatás Magyarországon. A Dunántúlon ebből a szempontból még elég lassan halad a fejlesztés, de hétről hétre újabb falvakban és városokban válik előfizethetővé a szolgáltatás. Ja igen, mert csak ott lehet előfizetni, ahol hivatalosan is elérhető a hálózat. De legalább azt a korlátozást már feloldották, hogy csak már meglévő DIGI előfizetés mellé lehet igényelni a mobilszolgáltatást.

A Soproni járásban jelenleg ezeken a településeken lehet előfizetni: Lövő, Nemeskér, Pereszteg, Sopron, Sopronkövesd, Újkér. De ez persze nem azt jelenti, most máshol ne lenne elérhető: a lefedettségi térkép alapján a 84-es főúton haladva jelenleg Soprontól egészen Tompaládonyig, kisebb kihagyással Gércéig van térerő, a 85-ös főúton pedig Sopron és Győr között csak Fertőszentmiklós és Petőháza térségében nincs lefedettség, egyébként szinte végig elérhető.

A DIGI Mobil lefedettsége a térségben

Azért persze valljuk be, kompromisszumos megoldás ez, jelenleg Dual SIM-es telefonoknál én is csak a 2-es kártyahelyre javasolnám, ugyanakkor az 1500Ft-os havidíj annyira nem eget rengető, főleg 30GB mobilnetért, vagy 200 perc beszélgetésért + 15GB mobilnetért.