Menü Bezárás

Kettéosztódott az OTP a Várkerületen

Az eddigi egy helyett három helyen is OTP Bank feliratra lehet figyelmes az a járókelő, aki a Várkerületen közlekedik. A pénzintézet nagy fiókját, a Bástyagödör mellettit felújítják (megint), ezért a zárva tartás idejére október 30-tól két másik helyen fogadják az ügyfeleket.

Egyrészt az egykori Kereskedelmi és Hitelbank helyén, az Ikvahíd sarkán, ahol készpénz ki- és befizetést, széfszolgáltatást, lakossági számlavezetést, fogyasztási hiteleket, értékpapírokkal és megtakarításokkal kapcsolatos ügyintézést, valamint prémium szolgáltatásokat lehet igénybe venni.

Másrészt a Hátsókapu sarkán, az egykori Sberbank helyén, ahol készpénzmentes ideiglenes bankfiók működik ezekkel a szolgáltatásokkal: vállalkozói számlavezetés és hitelezés, ingatlanhitel igénylés és meglévő hitelügyintézés, privát banki szolgáltatások.

Hogy az OTP felújítása és átalakítása meddig tart, azt sajnos mi sem tudjuk, mindenesetre annak is már több, mint 10 éve, hogy utoljára felújították, akkor ideiglenesen a bankfiók a Fenyő Áruházban működött.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .