Menü Bezárás

Megújult a Bánfalvi Óvoda

Sopron önkormányzata, uniós forrásból, a kormány támogatásának köszönhetően közel 150 millió forintból újította meg a Bánfalvi Óvodát. A munkálatok során új férőhelyeket, helyiségeket alakítottak ki a gyerekek és a dolgozók részére, így bővült az óvoda két új csoportszobával, egy tornaszobával valamint a hozzájuk tartozó kiszolgáló helyiségekkel. Az emeleti szinten kaptak helyet a dolgozók részére kialakított irodahelyiségek és egy teakonyha is. A bővítéssel nemcsak, hogy az eddiginél több gyermek (+50 fő) járhat az intézménybe, de a mindennapi fejlődésük és nevelésük is egy új, magasabb szinten lesz segítve.

A hivatalos átadó ünnepségre a gyermekek egy nagyon szép műsorral is készültek a vendégek részére, amivel nagy sikert arattak a meghívottak körében. Jó volt látni, hogy a lurkók gyorsan birtokba vették az új óvoda részt, és igazán otthonosan mozogtak. Sok-sok mosolygós és boldog gyermeket láttam egy nagyon szép óvodában, ahol minden azért van, hogy nekik örömtelibb gyermekkoruk legyen.

Cikkünk az építkezés kezdetéről itt elérhető : BÁNFALVI ÓVODA 

L.L.ZS.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .