Menü Bezárás

Na vajon mi nem változott 8 év alatt?

A soproni kerékpáros infrastruktúra állapota. Ebben a hónapban ugyanis már 8 éve lesz annak, hogy kerékpáros infrastruktúrát takarítottunk a BOB pálya környékén, erről pedig egy cikk is született.

A gyalog- és kerékpárút pedig, ahogy minden évben, így idén is szinte ugyanolyan állapotban van, bár egy kicsit azért amortizálódni is kezdett már. Ez pedig az a nemzetközi kerékpáros útvonal, amelyen keresztül közvetlenül be lehet jutni Sopronba Ausztria irányából nyugat felől. Ezt a sorsot érdemli?

A sok lehullott tűlevél és lomb valahol gyakorlatilag teljesen eltorlaszolja az egyik sávot, máshol a bokrok nőttek be annyira, hogy nem lehet már a kijelölt helyen közlekedni. Nem is látszik, hol van az aszfalt széle, pedig ott elvileg még szegély is van. A városban ugyanakkor több helyen is hasonló állapotúak a kerékpárutak, hamarosan ezekről is beszámolunk. HA addig nem történik valami csoda, akkor viszont arról számolunk be.

Itt meg a korabeli sajtótájékoztató 2012-ből, amikor bejelentették, hogy itt egy kerékpáros útvonal létesül.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .