Menü Bezárás

Sopronban lopták el Zelei József kerékpáros békenagykövet kerékpárját

Zelei József 16 éve a békéért kerékpározik, a sok év alatt pedig már bejárta a Világ közel 100 országát, érintette mind az 5 kontinenst. Zelei tavaly Sopronba is ellátogatott, a I. Világháború lezárásának századik évfordulója alkalmából pedig egy emlékfát is ültetett a Deák téren, ami most is él és megvan. Azonban mostani soproni tartózkodása idején, szeptember 9-ére virradó éjjel a GYSEV állomás melletti kerékpártárolóból ellopták bringáját, igen, pontosan azt a bringát, amivel járja/járta a Világot.

ELLOPTÁK A VILÁGJÁRÓ BRINGÁM!
Sopronban, a vasúti pályaudvar kerékpár parkolójából 2019.09.09-re virradóra, eltulajdonították a lezárt Genesis-Columbia biciklimet.
A forgalmi értékén túl, magas eszmei értéket képviselt, hisz ezzel vittem a Dán királynőnek Kopcsik Lajos Oszkár díjas cukrász marcipán művét és ezzel vittem a magyarok kopjafáját – – e kerékpárt tolva – az El Caminón, Santiagó-ig, Finistere-ig. A legkedvesebb kerékpárom, most már csak emlék… Aki meglátná vagy tudna róla jelezzen. A kép friss, ebben a kinézetben tűnt el. Köszönöm.

A közösségi médiában több hozzászóló is panaszkodott, hogy az ő kerékpárjaikat is a SPAR melletti fedett kerékpártárolóból tulajdonították el, ami egyébként be van kamerázva.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .