Menü Bezárás

Szájmaszkot kapott a húsvéti nyúl

Egy ilyen krízishelyzet, mint a mostani koronavírus világjárvány nem csak azokat állítja próbatételre, akik már elkapták a kórokozót, de azokat is, akik csak a híreket olvassák. A megváltozott mindennapi életünk, a korlátozások, a nagyon sok rossz hír, a kijárási tilalom mind-mind negatívan érintik az egyébként fizikailag egészséges ember lelki világát is. Épp ezért nem értem azokat, akik szerint ízléstelen ilyenkor humorizálni. Pedig az embereknél a problémákat legalább egy kicsit el tudja feledtetni a humor, a jókedv. A koronavírusos mémek, a zenék, a TikTok videók is ezt a célt szolgálják. Meg persze az ilyen kis poénos, de mégis elgondolkodtató alkotások, mint amit az egyik sopronkeresztúri (Deutschkreutz) körforgalomban fotóztam.

A Fő utca, a Soproni út és az Állomás utca kereszteződésében található körforgalom mindig alkalomhoz illő gúnyát kap, most épp a Húsvéthoz közeledvén települtek oda ki a húsvéti nyulak, de nem akárhogy. Pofikájukra ugyanis szájmaszk került, sőt, egyikük még egy kis búrát, avagy karantént is kapott, mert a felirat szerint „Síelni volt Tirolban”.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .