Menü Bezárás

Új ruházati üzletek Sopronban!

Egyre több új ruházati üzletlánc jelenik meg Sopronban is, nem kell már Bécsig, vagy Győrig utazni, ha az ember szeretne divatos ruhadarabokat beszerezni. A Sopron Plazában a földszinten az egykori Cosmos City helye évek óta üresen állt, most viszont megnyitott a House Brand Store ruházati üzlet. A lengyel boltlánc Wikipedia oldala szerint 2021-ben már 322 üzlettel rendelkezett, Magyarországon pedig Budapest mellett pedig Debrecenben, Szegeden, Kaposváron, Veszprémben, Zalaegerszegen és Nagykanizsán is. Most pedig már Sopronban is.

Az üzlettel szemben, a Sopron Plaza földszintjén hamarosan szintén új ruházati üzlet nyílik. A lengyel Cropp Wikipedia oldala szerint 2021-ben 356 üzlettel rendelkeztek Európában, Magyarországon pedig Budapest mellett Debrecenben, Szegeden és Pécsett is jelen vannak. Nemsokára pedig Sopronba és megérkeznek, erről szól legalábbis a kirakat helyén a felirat.

A Sopron Plaza így ismét egyre több ismert márkának ad otthont, a két új ruházati üzlet mellett például a Pepco, a H&M és a Sinsay is üzemeltet üzletet a bevásárló- és szolgáltató központban.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .