Menü Bezárás

Lejárt szavatosságú élelmiszerek az erdőben

Külsős munkatársunk hívta fel a figyelmünket arra, miszerint az ALDI teherautóval hordja ki az élelmiszer-hulladékot az erdőbe (vagy a vadásztársaság?), konkrétabban a Dudlesz-erdőbe, pár száz méterre a Hubertusz-kilátótól. Tegnap utánajártam a dolgoknak, és kisebb kutatás után meg is találtam a helyet. Nem úgy van, ahogy önök gondolják.

IkvaHír: P8060132 (Custom) - indafoto.huA termékek ugyanis csomagolásuktól megfosztva vannak leborítva egy bizonyos helyre, és semmiképpen sem nevezhető környezetszennyezésnek. Az élelmiszerek többsége ugyanis zöldség illetve gyümölcs, de kenyerek, és egyéb pékáruk is megtalálhatóak a kupacban.

IkvaHír: P8060134 (Custom) - indafoto.huOttjártamkor mindent elleptek a méhek és darazsak, de a környezetben több kisebb kitaposott ösvény is van, ami azt jelzi, hogy a könyék vadállománya előszeretettel veszi igénybe a lejárt szavatosságú élelmiszerek által nyújtott szolgáltatásokat (értsd: jól laknak tőle).

IkvaHír: P8060137 (Custom) - indafoto.huTehát az ALDI-ra mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy környezetszennyező, épp ellenkezőleg, ezzel gyakorlatilag takarmánnyal látják el a Dudlesz-erdő vadállományát.

IkvaHír: P8060136 (Custom) - indafoto.huMegtalálható itt többek között barack, nektarin, sárgadinnye, citrom (mondjuk ezzel nem tudom mit kezdenek az állatok), lime, ananász, avokádó, mangó, banán, alma, paprika, paradicsom, uborka, saláta, sárgarépa, retek, kukorica, tartós kenyér, rozskenyér, finompékáru és még sokminden egyéb…

!!!!!!!! UPDATE !!!!!!!! A bejegyzéssel kapcsolatban megérkezett az illetékes vadásztársaság közleménye: katt!

Ez is érdekelhet

1 Comments

  1. Pingback:Szabályos a vadak takarmányozása Sopronban | IkvaHír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .