Menü Bezárás

Szabályos a vadak takarmányozása Sopronban

Korábbi cikkünkkel kapcsolatban Unger Zsolt, a soproni Hubertusz Vadásztársaság elnöke az alábbi közleményt juttata el hozzánk kiegészítésként.

Az Önök oldalán megjelent cikkel kapcsolatban” Lejárt szavatosságú élelmiszerek az erdőben” meg szeretném jegyezni,hogy a vadásztársaság szerződés alapján és hatósági engedéllyel helyezi ki a már nem értékesíthető zöldséget, gyümölcsöt és pékárút. Így hasznosításra kerülnek az előzőekben felsoroltak.
Nem csekély idő és anyagi ráfordítás mellett (kiszállítás, kicsomagolás, stb.)
Emelet jelentős mennyiségű szemes, lédús és szálas takarmány is kerül folyamatosan kihelyezésre a területen, ezzel biztosítva a folyamatos takarmányozást, különös tekintettel az ínséges téli időszakban amikor a vad csak nagyon nehéz körülmények között tudja megszerezni a számára minimálisan elégséges tápanyagot! Emelet a mint jelen időszakban a nagy hőségre való tekintettel folyamatosan vízellátással (itatók, dagonyák feltöltésével) gondoskodik a vadállomány jólétéről!

Szóval mindenki nyugodjon le, minden engedély megvan és rendezett körülmények között, szervezetten történik az erdei állatok takarmányozása.

fuckdownNyitóképünk forrása: CC-BY-SA 3.0 Nickshanks (Wikimedia Commons).

Ez is érdekelhet

2 Comments

  1. Pingback:Lejárt szavatosságú élelmiszerek az erdőben | IkvaHír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .