Menü Bezárás

VOLT Fesztivál, 0. nap – születésnapos indulás

A hagyományoknak megfelelően idén is közösen járta be a soproni városvezetés Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán főszervezőkkel néhány órával a kapunyitás előtt a VOLT Fesztivál területét a sajtó kíséretben. Bemutattak minden újdonságot: a raklapokban bővelkedő Telekom teret, a „kapszulahotelt” – mint a jövő szállodáját na és persze az egyik legnagyobb ide dobást: az egymással szembefordított két nagyszínpadot.

Lobenwein Norbert, Fülöp Zoltán főszervezők és Fodor Tamás, Simon István városvezetők

A két szembefordított színpad: Telekom és OTP Junior – Petőfi Rádió Nagyszínpad. Ezzel a megoldással a koncertek néhány perces szünetekkel azonnal válthatják egymást.

További képek a sajtóbejárásról >>

Kora délután befutott az első VOLT-vonat is, így még mindenki odaérhetett a 14 órai kapunyitásra. A megfelelő sátorhelyek elfoglalása után már az ismerkedés és a fesztivál területének a felfedezésé volt a főszerep. Az este pedig a születésnaposok ünnepeltek: hat olyan csapat is fellépett, akik kerek évfordulót ünnepelnek. Egymást váltották az egymással szembe épült színpadon az 5 éves Intim Torna Illegal, a 10 éves Irie Maffia, a 15 éves 30Y, a 20 éves Ganxsta Zolee és a Kartel, az Animal Cannibals – akik idén épp azt ünneplik, hogy 20 éves a Takarítónő -, valamint a 20 éves Heavon Street Seven, akik a hírek szerint „beszüntetik a működésüket”, így talán utoljára léptek fel a Volton.

Naplementekor az Intim Torna Illegál biztosított remek hangulatot már 0. nap az egészen népes tömegnek. „Vágjál lyukat a kádba…”; „Kedvenc mindenem a biciklim…” 😉

Éjfél után se lehetett panasz a hangulatra, életkép a nol.hu Akvárium Diszkóból:

 

#voltblog >>

Ez is érdekelhet

1 Comment

  1. Pingback:VOLT Fesztivál, 1. nap – “Welcome to the Jungle” | IkvaHír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .