Menü Bezárás

VOLT Fesztivál, 1. nap – „Welcome to the Jungle”

A fergeteges magyar születésnaposok után már a világsztároké (is) volt a főszerep a Lővér Kempingben a fesztivál első „igazi” napján. A nap bizonyára emlékezetes marad a rock rajongóknak, hiszen a kora-esti Tankcsapda után 23 órától Saul Hudson, alias Slash is tiszteletét tette a soproni Telekom Nagyszínpadon.

Slash fellépése előtt a Jana színpad előtti tért Kowalsky meg a Vega töltötte meg szinte csordulásig. A közönség nem lankadhatott, hiszen az együttes frontembere Kowalsky Balázs gondoskodott arról, hogy szinte végig a magasban legyenek a kezek.

Forrás: Kowalsky meg a Vega Facebook

 

A finálé mellett a „Welcome to the Jungle” ami nagyot ütött a Slash koncert alatt a Lővér Kempingben. Ugyan egyes Facebookos vélemények szerint a soproni közönség „leszerepelt”, a brit-amerikai gitáros Slash és Myles Kennedy csapata mégis ráadással búcsúzott a tömegtől.

Andro háromnegyed 1-től egy maratoni kétórás mixet tolt a Telekom téren, nincs is jobb, mint az üvöltő hangszórók előtt tombolni 😀 De amúgy tényleg, iszonyú jó volt a mixe, hálaégnek egy rakás magyar dalt is tolt, utána pedig főszerkesztőnk szelfizett is vele 😀

 

0. napi összefoglalónk >>
#voltblog >>

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .