Menü Bezárás

Jóóóó reggelt Sopron !!! Havas eső LIVE !

Több nyugat-dunántúli megyére a várható viharos szél és jelentős mennyiségű eső miatt is figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat. Sopronban jelenleg (7.30 óra) havas eső és enyhe szél fúj!

Sopron 2014.02.12.

 Sopron 07 óra 30 perckor / Havas eső

Sopron 09 óra 10 perckor / Havazás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelzése szerint a várható viharos szél miatt hét megyére -Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Somogy, Vas, Veszprém és Zala citromsárga, vagyis elsőfokú figyelmeztetést adtak ki. Ezeken a területeken a legerősebb széllökések az óránkénti 70 kilométeres sebességet is meghaladhatják. Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Somogy, Vas, Veszprém és Zala megyére a jelentős mennyiségű eső miatt is figyelmeztetést adtak ki. Ezekben a megyékben 24 óra alatt több mint 20 milliméternyi eső is hullhat. A meteorológiai szolgálat azt írta: a Dunántúli-középhegység térségében és Nyugat-Dunántúlon szerda délelőttől viharossá fokozódik a szél. Estétől viszont nyugaton már mérséklődik a légmozgás. Emellett szerda reggeltől nyugaton helyenként, majd délutánra a Dunántúlon, több helyen is az eső havas esőbe válthat.

L.L.ZS.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .