Menü Bezárás

A fénykard lesújtott Sopronban / videó

Amikor munkatársaink éppen nincsenek hírvadászaton, akkor sem bírnak magukkal. Ezúttal egy kis videót készítettek kollégánk kisfiának, aki nagy Star Wars rajongó és akinek minden vágya volt, hogy egy „igazi” fénykardot tarthasson a kezében. A meglepetés jól sikerült, hiszen elégedett lett az eredménnyel a kis „megrendelő” és köszönhetően a Kisalföld hírportálnak – aki elsőként publikálta – egyre népszerűbb is a kisfilm. No de nézzük, milyen lett az LLZS & MICHI PRODUKTION végső csapása:

A kisfilmet Daniel Hashimoto, Action Movie Kid névre keresztelt youtube csatornája ihlette, aki egyébként a DreamWorks egyik munkatársa. Rengeteg rövid videót tölt fel az internetre, ahol igazi mozis effekt felhasználásával teszi izgalmasabbá a családi videókat. Többek közt készített egy Toy Lightsaber címűt is, amelyben szintén a címadó fénykard kapja a főszerepet, innen jött az ötlet. Hashimoto igazi profi, rengeteg filmben dolgozott, de a gyerekek leginkább a „Kung Fu Panda” vagy az „Így neveled a Sárkányodat” című rajzfilmekben találkozhattak a munkájával. No persze mi nem vagyunk profik, és a technikánk sem veszi fel a versenyt a DreamWorks stúdiójával, de a célunk nem is az volt, hanem hogy örömet szerezzünk és egy álmot váltsunk valóra. – mondta L.L.ZS.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .