Menü Bezárás

A Jereván legelhanyagoltabb járdája

Adott egy betonozott útszakasz, mely a Révai Miklós utcát köti össze a Határőr utca leghátsó házaival. A betoncsík a Lackner Kristóf Általános Iskola, és a Jereváni Kék Óvoda, és a Zöld Ág Bölcsőde kerítése mellett halad. Azért írok betoncsíkot, mert nem is biztos, hogy ez egy járda, bár táblával jelölve nincs, kiválóan alkalmas lenne kerékpáros közlekedésre is, HA -és itt jön a cikkem fő témája- normális minőségű lenne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAA felület ugyanis kritikán aluli, a suli mellett még aszfaltos jellgű burkolatú, a továbbiakban pedig nyomokban betont tartalmaz, de inkább mondanám tankcsapdának, akár el is kezdhetné énekelni, hogy „Be vagyok rúgva” Évekkel ezelőtt akartam már írni erről, végülis nem lett belőle semmi, a lényeg: szélessége elég jó lenne, viszont új burkolatra lenne szükség. Most, télen pedig azt is elmondhatjuk, hogy nem is törődik vele senki: pár napja, mikor arra jártam, látszott, a havat se takarították le, pedig forgalmas szakaszról van szó.

 

Ez is érdekelhet

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .