Menü Bezárás

Ausztria legszebb városát keresi a HOTEL.DE

Egészen pontosan Ausztria legszebb városát, melyben kastély vagy vár található, szóval ezt keresi a HOTEL.DE portál. Az elmúlt évben az oldal Németország legkedveltebb, legkedvesebb városát kereste, most viszont Ausztria iránt érdeklődnek. Az egyetlen város, mely a mi környékünkön van, mely „érdekes” lehet számunkra, az nem más, mint Kismarton. Ez a város ugyebár kastéllyal rendelkezik, köszönhetően az Esterházy-családnak. Vonatkoztassunk most el attól, hogy egykoron ez is a történelmi Magyarország része volt, és gondoljunk a város szépségére, remek elhelyezkedésére, történelmi jellegére. Legyen Kismarton Ausztria legszebb városa!

Szavazáshoz nincs más teendő, mint meglátogatni ->ezt az oldalt<-, majd a megfelelő városnál (nevezzük Eisenstadtnak) bejelölni, hogy „Nem vagyok robot” és a szavazás (vagy VOTE NOW) gombra kattintani. A szavazók között egyébként 5 darab 100€-s HOTEL.DE utalványt is kisorsolnak. Szavazási határidő 2016.05.04!

#Eisenstadt #Kismarton #Schloss #kastély #Esterházy

Laszlo K (@onlaszlo) által közzétett fénykép,

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .