Menü Bezárás

Vasúti átjáró lezárás Balf és Kópháza között

Az ÉNYKK Zrt. tájékoztatja az utazóközönséget, hogy

2015. szeptember 7-én reggel 7 órától szeptember 18-án 16 óráig
Kópházán a vasúti átjáró átépítése az útátjáró teljes lezárásával történik. Ennek megfelelően az alábbi regionális autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek.

7209 SOPRON – BALF – KÓPHÁZA (14, 14B helyi járatok) helyi-helyközi integrációban közlekedtetett autóbuszvonal járatai

  • CSAK Sopron(Balf), központ megállóhelyig közlekednek
  • nem érintik Sopron(Balf), Szerb Antal utca, Kiskópháza, aut.vt., Kópháza, aut. vt. megállóhelyeket

  •  Sopron(Balf), Szerb Antal utca – Sopron(Balf), központ között, a balesetmentes közlekedés biztosítása érdekében, a gyalogjárda hiánya miatt, kisebb befogadó képességű autóbuszok szállítják az utasokat az alábbi menetrend szerint
    Balf, Szerb Antal utca megállóhelyről indulBalf, központ megállóhelyről indul7073 GYŐR – CSORNA – KAPUVÁR – FERTŐD – SOPRON
    7208 SOPRON – FERTŐHOMOK – PETŐHÁZA
    7210 SOPRON – FERTŐD – KAPUVÁR regionális autóbuszjáratok
  • nem érintik Sopron(Balf), Szerb Antal utca, Kiskópháza, aut.vt., Kópháza, aut. vt., Sopron, vízműtelep megállóhelyeket
  • helyettük a Sopron(Balf), szanatórium, Sopron, balfi erdősarok, Sopron, pihenőkereszt, Sopron, Töpler Kálmán utca, Sopron, Balfi út, autószalon, Sopron, AlphAPark megállóhelyek érintésével közlekednek.

 

Az autóbuszjáratok a terelőútvonalon regionális járatként, regionális díjszabással közlekednek, helyi menetjegyet nem adnak ki és nem fogadnak el!

A vasúti átjáró lezárásának ideje alatt azon bérletek, melyek viszonylati igazolásán illetve bérletigazolvány lapján az egyik végállomás a lezárással érintett, a megállóhely megközelítésére Sopron, aut. áll. érintésével, átszállásos utazásra igénybe vehetők.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .