Lenne még mit aszfaltozni

Browse By

Gőzerővel zajlik az aszfaltozás Sopron különböző városrészeiben. A városvezetés még olyan területek burkolatát is leaszfaltozza, mint az évek óta használaton kívüli Hajnal téri buszforduló. Úgy látszik, erre is van pénz.

Eközben több kertvárosi, elővárosi utca minősíthetetlen aszfaltburkolattal rendelkezik, és ezek kijavítására esély sincs, körbe sincsenek rajzolva festékszóróval. Mondjuk komplett aszfaltréteg nélküli utcákat, mint az Agyag utca egy része, a Hüvelyk utca, Széleskúti út stb… nem is lehetne pár nap alatt leaszfaltozni.

 

 

  • pulci

    Teljesen jogos kicsit nehezen tudom elképzelni mire ment el a 200 milliós útfelújítási költség a minőségről nem is beszélve!!!
    Jó döntésnek tartom, hogy Csatkay utca rendes aszfaltréteget kapott mert kritikán aluli állapotban volt forgalmas helyen.
    Szerintem jobb lett volna ha ebből a pénzből 7-8 utcát ellátnak új aszfalttal ahelyett, hogy betömtek pár lyukat ami 1-2 év múlva olyan lesz mint most télen. Ha egy teljesen jelentéktelen forgalmú boldizsár utcát sikerült leaszfaltozni akkor nem értem miért nem lehet sokkal forgalmasabb utcákat is!!!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com