Szerinted mit jelent?

Browse By

A táblák jelentése mindig fontos és nem csak a közlekedésben, hanem bizony sokszor a tájékozódásban is nagy segítségünkre lehet. Találtam két olyan táblát is, ami egymástól kb. 10 méterre van a „dzsungel” közepén, és gondoltam megnézem, vajon mit rejt a profiloldala. Nem, nem kellett bozótvágó a megközelítéséhez, de azért bevallom megküzdöttem, hogy kíváncsiságomat kielégítsem. Nem okozott csalódást, valahogy sejtettem, hogy ez a látvány fogad. A jelentése bármi lehet, csak képzelőerő kell hozzá 😉

Duplán semmi

A táblák a Kistómalom utcai lejáratnál vannak, nem messze a „hivatalosan” irányt mutató táblatákolmánytól, ami valljuk meg elég bizarr képet fest, ha jobban szemügyre vesszük. Az, hogy elakadásjelző háromszög van rajt még érthető, hiszen sötétben az autósoknak talán ad némi támpontot, hogy itt valami van, de maga az oszlop, na, az nem piskóta. Drótozva, odakötve, megtámogatva nem igazán EU konform.

Nem szakszerű, de bizony hasznos megoldás

Nincs messze a lehetőség a megoldásra

Csak ötletként merült fel bennem, ha esetleg ezt a valóban fontos és tájékozódást segítő táblát át lehetne tenni, az egyik „jelentésesemmi” tábla oszlopára és úgy visszahelyezni az út mentére, talán szebb és jobb képet festene és nem rombolná ez sem a városkép igényességét.

No de találtam a környéken egy másik “csodát” is. Az, hogy nem sok értelme volt ide kitenni az utcajelző táblát, az egy dolog. De már le is van amortizálódva. Vajon kinek volt útban?

Ez a tábla feladta a küzdelmet

L.L.ZS.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com