Menü Bezárás

6 ÉVESEK LETTÜNK!

Sokminden változik, az IkvaHír is. Az elmúlt 6 év alatt szerkesztők jöttek-mentek, témák jöttek-mentek, fényképezőgépek jöttek-mentek, egyvalami azonban állandó:

HELYBEN VAGYUNK, HATÁROK NÉLKÜL!

Az Ikvahír, akkor még Soproni Hírblog jelzővel, 2009. június kilencedikén indult a Blogspot felületén. Tudják, akkor kapott közvilágítást és szép, rendes utat a Bella Lajos utca, még csak ámultunk az új társasházi lakóövezeteken

ikva6gif
A Pihenőkereszt lakópark 2009-ben és idén

6 éve, hogy van 200 forintos érménk is, ami a zöld alapú Károly Róbertes bankót váltotta le. Teltek az hónapok, évek, saját honlapok, redizájnok. Itt vagyunk 2015-ben, és az IkvaHír még mindig Sopron és a környék hírblogja, ahol időnként a szerkesztők véleményét is megtalálhatod. Alapelvünk továbbra is a határtalanság, ezért olvashattok itt híreket, érdekességeket, programajánlatokat, véleményeket a soproni, kőszegi, felsőpulyai, kismartoni, nagymartoni és a kapuvári járás mellett a Fertő tó környékéről is. Így állunk most 2191 nap fennállás után, 2382 megírt bejegyzéssel, videós anyagokkal, 1905 Facebookos kedvelővel, ezer visszatérő olvasóval és többszázezer lapletöltéssel.

ikva6

2009-ben a szerkesztőségben is minden más volt, de azóta sok víz lefolyt az Ikván 🙂

ikva5
A felsőlővéri S-Market és a helyére épült lakóház

bevezető, fotó: Lacee
edit, szöveg: micsi

2013
Az első komolyabb arculatot sokáig nyúztuk…
2014
Ezen grandiózus megjelenés áprilisig volt

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .