Menü Bezárás

A SativuS ütős anyagot hozott – Az új album már elérhető

Megjelent a SativuS második albuma „A képzeletünk szüleménye” címmel, amelynek új videoklipjei is most debütáltak a nagyközönség előtt. A klipek bemutatója a soproni Elit moziban voltak, ahol nagy sikert arattak, de most eljött az idő, hogy mindenki által elérhetőek legyenek. Az ígéretek szerint az új album teljes anyaga elérhető lesz a youtubon, de aki kézzelfogható formában szeretné birtokolni az albumot az megrendelheti a sativus@sativus.hu email címen, 1500 Ft+postaköltségért, amivel támogatja a csapatot. Ha esetleg a videoklipben látható sapkák nyerték el a tetszésedet, azok is megrendelhetőek a fenti címen.

SativuS – Az élet

SativuS – Behozzuk a sztilt

Az elsősorban Sopronhoz és Fertődhöz kötődő csapat szép sikereket ér el, egyre többet koncertezik és egyre népszerűbb a Hip-Hop stílust kedvelők között. A csapat két tagja, Piszkos és Curta, hét tagú zenekarral is koncertezik, hogy igazi élő zene mellett legyen még élvezetesebb a hangzás. Hogy legközelebb mikor és hol hallhatod és láthatod őket arról információt a csapat facebook oldalán találsz.

Jah igen … ezek a SativuS pólók sem rosszak 😉

Forrás: Stavius facebook / youtube

L.L.ZS.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .