Menü Bezárás

Az utolsó nagy össznemzeti vasárnapi nyitva tartás véleményeit videókban mutatjuk

Bizony eljött ez a dátum is, amikor – nagy valószínűséggel – utoljára lesznek nyitva az üzletek a régi törvényi szabályozás értelmében. Persze a jelenlegi információk alapján azért lesznek kiemelt vasárnapok, amikor kinyithatnak a „kicsit nagyok” és „nagyon nagyok” is, de az eddig megszokott vásárlási szokásoktól búcsút kell vennünk. Rengeteg véleményt lehetett hallani, olvasni erről a törvényi szabályozásról, többek közt a szerkesztőségünkben is eltérő vélemények küzdöttek ádáz csatát egymással, de a lényegen ez persze nem változtat. A biznisz stop érvénybe lép. Most vasárnap még lehet menni vásárolni, oda ahova eddig szoktunk, vagy oda ahova éppen kedvük támad, aztán vége ennek a lehetőségnek.

Vasárnaponként itt is üres lesz a parkoló / Tesco Sopron

Itt is vége a vasárnapi vásárlásnak / Interspar Sopron

Az új vasárnapi nyitva tartással kapcsolatban két dalt kutattam fel nektek a youtubon, melyek azt hiszem – igaz kicsit átértelmezve – kifejezik az emberek véleményét ezzel az új szabályozással kapcsolatban. No persze van egy harmadik tábor is, akiket nem érdekel a dolog, de nagy valószínűséggel ők ezt a cikket sem olvassák, így utólagos engedelmükkel nekik nem hoztam dalt ez alkalommal. No de nézzük, mely dalokra gondoltam.

Nagy volt a zenei választék, de szándékosan magyar előadókat kerestem 😉

Azoknak akik ellenzik illetve nem értenek egyet az új szabályozással és kénytelenek beletörődni az új törvény elfogadásába jelenleg ezt a dal fejezi ki – átvitt értelemben – talán a legjobban a helyzetet:

Azoknak, akik támogatják a vasárnapi zárva tartást és lelkendezve örülnek, hogy a hét utolsó napja ezentúl nem a bevásárlásokról vagy éppen a munkáról fog szólni:

 

L.L.ZS.

 

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .