Menü Bezárás

Baleset történt a soproni határátkelőnél – Zárva volt a határátkelő

Átmenetileg zárva volt a forgalom előtt a soproni határátkelő péntek délelőtt. A 84. számú főút végén egy személygépkocsi ütközött a határőr-bódénak. Információink szerint személyi sérülés nem történt. A műszaki mentést a soproni hivatásos tűzoltók végezték, a forgalom 10 óra 30 körül körül indulhatott meg újra az útszakaszon.

Elgondolkodtam azon egyébként, hogy vajon mi szükség van-e még ezekre a bódékra, hiszen az osztrák oldalon már régen el lettek tüntetve a hasonló építmények. Talán célszerű lenne a magyar oldalon is rendbe tenni a dolgokat és egybefüggő útszakaszt nyitni végre, „akadálypálya” nélkül, hogy a határtalanság szlogen, a valóságban is megvalósuljon.
Arról nem is beszélve, hogy ez egy veszélyes útszakasz, főleg az ilyen nyirkos, hideg időben, hiszen gyakran lefagy a csapadék az útra és bizony a jégen könnyen megcsúszik az autó. Talán érdemes lenne ezzel is foglalkozni …
Ami biztos, egy bódéval már kevesebb van, csak sajnos nagy árat fizetett a személygépkocsi vezetője.
Az anyagi kár mellett, gondolom nem kis trauma is érhette. Jobbulást kívánok neki, és ne felejtsétek:

Vezessetek óvatosan, az útviszonyoknak megfelelően, hiszen mindenkit hazavárnak!

L.L.ZS.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .