Menü Bezárás

Nova Rock fesztivál 2015 – Mötley Crüe, Die Toten Hosen, Papa Roach, Scooter …

Lassan összeáll a  már 10 esztendős Nova Rock fesztivál 2015. évi fellépőinek listája is. A Soprontól közel 80 km távolságra lévő Nickelsdorf (Miklóshalma) fesztiválterületére olyan nagyágyúk érkeznek idén, mint a Mötley Crüe, a Die Toten Hosen, a Slipknot, a Papa Roach, de ott lesz a töretlenül sikeres és újra felfedezett Scooter is, egy „Késő esti specialitásként”.

Mötley Crüe: Girls,girls,girls

A 3 nap, 4 színpad és 70 fellépő szlogennel fémjelzett fesztivál igaz csemegének ígérkezik ebben az esztendőben is, ami 2015 június 12 és 14 között lesz megrendezve.

De vajon, hogy kerül Scooter egy kifejezetten Rock zenei fesztiválra? Minden esztendőben van egy speciális fellépő, aki eltérve a rendezvény fő irányvonalától képvisel egy másik zenei műfajt. Ez nagy sikert aratott a tavalyi esztendőben is, amikor David Hasselhof szórakoztatta a rockereket.

Természetesen rengeteg lesz a fellépő, nem is igazán szeretnék különlegesen kiemelni senkit, hiszen a nevek azt hiszem magukért beszélnek. Inkább elhoztam nektek a promóciós videót kedvcsinálónak:

Nova Rock hivatalos videó

Az alábbi linkre kattintva pedig, minden fontos infót megtudhattok, és akár jegyet is rendelhettek:

NOVA ROCK HIVATALOS HONLAP 

L.L.ZS.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .