Menü Bezárás

Remek programok várnak mindenkit – Soproni Tavaszi Napok 2015

1983-ban Sopron első vidéki városként csatlakozott a Budapesti Tavaszi Fesztivál rendezvénysorozataihoz. Az évek során a fesztiválvárosok száma nőtt, s ma már országszerte felpezsdül a kulturális élet március eljöttével.

Március utolsó két hete a Hűség Városában hagyományosan magas színvonalú, változatos, minden korosztályt, érdeklődésű embert megszólító programsorozatot kínál.

A rendezvények – zenei, színházi, táncbemutatók – neves hazai és külföldi előadóművészeket vonultatnak fel. A város exkluzív kiállítótermében, a Festőteremben rangos képző- vagy iparművészeti tárlatok tekinthetők meg.

A Tavaszi Napokon Sopronban köszönthetjük többek közt Kern Andrást, Zoránt, Mahó Andreát, Szolnoki Tibor, Zsadon Andreát de Bödőcs Tibor új önálló estje is megtekinthető lesz. Igazán érdekesnek ígérkezik Csurák Erzsébet selyemfestő iparművész kiállítása is a Festőteremben, de számtalan egyéb és magas színvonalú program várja majd az érdeklődőket.

A Soproni Tavaszi Napok 2015-ös programjaira jegyek január 26-tól válthatók a Pro Kultúra Jegyirodájában.

Bővebb infók IDE KATTINTVA érhetők el !

L.L.ZS.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .