Menü Bezárás

Tartsd életben! Újraélesztés egyszerűen és gyorsan! – videó

Te tudod mit kell tenni, ha valaki váratlanul összeesik előtted? Tudod mi a megoldás, ha esetleg gondot okoz a szájon át való lélegeztetés? Tudod milyen a helyes kéztartás? Ez a kisfilm talán nyújthat némi segítséget, ami humorral és zenével fűszerezve mutatja be az újraélesztés ismereteit. Nézd meg újra és újra, közben hidd el megtanulod, nem olyan bonyolult. Egy megosztással pedig közvetve is lehetsz életmentő! No de itt a videó:

Ments életet Balával! – csak a mellkas nyomásával!

Országos Mentőszolgálat Alapítvány

A Valami Amerika 2 szereplőivel együtt mi is hisszük, hogy a humor és a zene segít a laikus, egyszerűen és gyorsan megjegyezhető újraélesztési ismeretek elsajátításában. Van megoldás, ha esetleg számunkra is gondot okoz a szájon át való lélegeztetés, és hirtelen zavarunkban nem szeretnénk ilyen kontaktusba kerülni egy bajba jutott embertársunkkal.
Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány társadalmi ismeretterjesztő programjával célunk elérni, hogy javuljon az újraélesztési tudás és hajlandóság Magyarországon, a magyar iskolákban pedig legyen tananyag az újraélesztés.

Készült:
a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Idegsebészeti Klinika
dr. Büki András M.D., Ph.D., D.Sc.
és
az Experimentális Oxyológiai Munkacsoport
Dr. Vámos Zoltán és Dr. Cséplő Péter
valamint
a Magyar Idegsebészeti Szakmai Kollégium Tagozata
Prof. Dr. Barzó Pál PhD, DSc. ajánlásával.

L.L.ZS.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .