Menü Bezárás

Új név: Telekom VOLT fesztivál – Új fellépők: David Guetta, Slash, Fatboy Slim…

A VOLT-ra jellemző eklektika jegyében világsztárok újabb sora igazolt az idei soproni fesztiválra. A már korábban bejelentett nevek – a Motörhead, John Newman, a Rise Against és Parov Stelar – mellé sorakozott fel David Guetta, Slash, a Bastille, Fatboy Slim, Wilkinson, az Ignite és a Nouvelle Vague.
Magyarország egyik legnépszerűbb zenei eseménye 2015-től még szorosabban kapcsolódik fő szponzorához, ennek köszönhetően a fesztivál új, hivatalos neve: Telekom VOLT Fesztivál.

Február 12-én reggel Sopron és Budapest mellett Debrecenben, Szegeden, Veszprémben és Győrben helyeztek el 1-1 plakátot a VOLT aktivistái. A falragaszokon az idei fesztivál 1-1, összesen 7 világsztár fellépője szerepelt, kivétel nélkül olyanok, akiket rajongók ezrei várnak Magyarországra. Azok a szerencsések, akik elsőként találtak rá az új nevekre és kiposztolták azt a VOLT Facebook-oldalára, VIP-bérletet nyertek. Az izgalmas “sztárkereső” játékot a Petőfi Rádió reggeli műsorában élőben követhették a hallgatók.

David Guetta – Dangerous ft. Sam Martin

Slash ft.Myles Kennedy & The Conspirators – Sweet Child O’ Mine | Live in Sydney

Slash-ből kettőt adok, mert a kedvencem 😉

Slash ft.Myles Kennedy & The Conspirators – Nightrain | Live in Sydney

A klasszikus: Right Here, Right Now by Fatboy Slim [Official Video]

A fellépőkről Fülöp Zoltán fesztiváligazgató:

“A kezdetek óta fontosnak tartjuk, hogy a VOLT Fesztivál programkínálata a lehető legszínesebb legyen” – emelte ki Fülöp Zoltán fesztiváligazgató. “ Ezt bizonyítja a most nyilvánosságot kapott sztársor is, hiszen a bejelentett nevek kivétel nélkül más-más műfajt képviselő világsztárok. Valóban igazán eklektikus a kínálat, amelyben évek óta a világ legelsői között jegyzett DJ, rocklegenda és a sikerlisták aktuális kedvencei is szerepelnek.”– tette hozzá a szervező.

A Telekomról Rózsa Iván kommunikációs igazgató és Lobenwein Norbert fesztivál alapító:

“ Nyolcadik éve vagyunk a VOLT Fesztivál támogatói. Az esemény és a Telekom neve ez alatt az idő alatt szinte összeforrt, így együttműködésünk természetes folytatásának gondoljuk, hogy 2015-től névadó szponzorrá válunk. A Telekom igazi partnerként tekint az eseményre, amelyre számos aktivitással, megoldással készül” – mondta el Rózsa Iván, a Telekom kommunikációs igazgatója.

“Nagy öröm számunkra, hogy a Telekom éppen a VOLT Fesztivált tekinti kiemelt partnernek a hazai fesztiválpiacon” – mondta Lobenwein Norbert, a VOLT Fesztivál alapítója.“A kezdetek óta büszkék vagyunk arra, hogy ennyire intenzív és közeli kapcsolat alakulhatott ki közöttünk. A Telekom nem egyszerűen egy szponzor, amely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a fesztivál fejlődni tudjon, de velük együttműködve évek óta közösen építjük a VOLT-ot. Túlzás nélkül mondhatom, hogy igazi műhelymunka a miénk, amelynek eredményét eddig is érezhette a közönségünk, 2015-ben pedig igazán komoly újításokra és meglepetésekre készülünk. Olyan megoldásokra számíthat a közönségünk, amelyek az európai piacon is egyedinek számítanak, és ezek a Telekom nélkül nem valósulhatnának meg” – tette hozzá a főszervező.

forrás: volt.hu

L.L.ZS. 

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .