Az MKB Aréna bővítési munkálatainál jártunk

Browse By

Az MKB Aréna bővítésének helyszínén jártunk Simicskó István sportért felelős államtitkár, Firtl Mátyás országgyűlési képviselő és dr. Fodor Tamás polgármester kíséretében.

A szakemberek már a födém elhelyezésének előkészítésén dolgoznak, így az ütemnek megfelelően haladnak a munkálatok a Soproni Darazsak Akadémia Oktatóközpontjának helyet adó létesítményben. A bejáráson dr. Fodor Tamás mutatta be Simicskó Istvánnak a bővítés munkálatainak jelenlegi állapotát.

Az alapos bejárás után a sportfejlesztésekkel kapcsolatban az államtitkár elmondta, hogy jelentős beruházások indultak meg Sopronban és a kormányzat támogatja a város ilyen irányú törekvéseit. Kiemelte továbbá, hogy a TAO program egy sikertörténet, aminek látható jelei vannak és fontos azt is hozzátenni, hogy ebből nem csak az élsport profitál, hanem az utánpótlás és a tömegsport is.

A látogatás során bepillantást nyerhettünk a Darazsak edzésmunkájába is, illetve működés közben láthattuk a labda adogatógépet is, amit Simicskó István államtitkár ki is próbált.

A “Darázsgép” 🙂

Figyeltem a Darazsak edzését és bevallom, hihetetlen munkát végeznek a lányok. Jó volt látni, hogy valóban élvezik azt amit csinálnak, bármilyen megterhelő is,  a sportszeretet hajtja őket, és mindig ott volt a mosoly is. Le a kalappal a lányok előtt! Igaz, nem vagyok egy nagy kosárlabda szakértő ( bár egyéb sporthoz van némi közöm 😉 ) és nem tudom, hogy konkrétan a kosárlabdában milyen egy hajtós edzés, de az biztos, én már attól elfáradtam amit láttam!

HAJRÁ DARAZSAK !!!

L.L.ZS.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com