Menü Bezárás

Burgermeister – Az IkvaHír nagy gyorskaja tesztje, 1. rész

Emlékeztek még ERRE a posztra? Nem? Akkor sincs semmi baj, elmesélem, miről is van szó. Régóta terveztem, illetve terveztük itt, az IkvaHír-nél, hogy Sopron gyorséttermeit, illetve annak egy-egy termékét teszteljük. Ezt a sorozatot egyik kreatív kollégám Burgermeister-nek keresztelte el, és végül úgy döntöttünk, hogy videoblog formában jelentetjük meg. A sorozatban végigjárjuk a város gyorséttermeit, „falatozóit”, az ár/érték arányban jónak tűnő finomságot pedig kamera előtt elfogyasztva jellemezzük. A feladat nem egyszerű, ugyanis a helyek állandóan változnak, megszűnnek, újak nyílnak, vagy újranyitnak.

Első „áldozatunk” nem volt más, mint a GYSEV pályaudvar előtti pavilonsoron (Bartók Béla utca) található Matróz Grill Büfé. A választék itt elég széles, egy „Mr. Burger” nevezetű hamburgert választottunk ki tesztelésre, mely a következő összetevőkből állt: puffancs (nevezzük zsemlének), marhahús, fűszeres gomba, saláta, uborka, hagyma, káposzta, paradicsom, fokhagymás-tejfölös-füstölt sajtos öntet. A burger egyetlen gyenge pontja talán az volt, hogy a zsemle maga kicsit száraznak érződött, de összességében nagyon finom volt, annak ellenére, hogy a paradicsommal, és a gombával is hadilábon állok 😀 Kényelmesen, nem sietve nagyjából 14 percet vett igénybe az elfogyasztása, úgy, hogy közben az operatőr kollégákkal is kommunikáltam.

A burger maga 700Ft-ba került, a videó leforgatása óta talán 10-20Ft-al drágult, de amúgy is lehetett 120Ft-al drágábban kérni, feltételezhetően akkor nagyobb lett volna az egész. Összegzésképpen el lehet mondani, hogy méretéhez, és tartalmához képest ez az ár elég elfogadható, nem a legolcsóbb, de ahol ennél olcsóbban kapni burgert, az nem is ennyire tartalmas.

Hamarosan folytatjuk…

Matróz Grill Büfé a Foursquare-en

Ez is érdekelhet

2 Comments

  1. Pingback:Burgermeister 2. – Az ötös Niki | IkvaHír

  2. Pingback:Burgermeister 5. – A Melan’Goo streetfood – IkvaHír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .